0,00 lei
0
0
Subtotal: 0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.

Voluntarii noștrii

Susținem copii cu tulburări de spectru autist și pe părinții acestora.

Prezentarea voluntarilor

Asociația „Sf. Stelian – Ocrotitorul copiilor”

Diana Ionescu - Kinetoterapeut

De ce am ales meseria de kinetoterapeut ? Pentru că îmi place să lucrez cu cei mici, să îi ajut să se dezvolte armonios prin terapia prin mișcare.Este o satisfacție enormă să vezi cum munca ta îi ajută să își îmbunătățească abilitățile și să se dezvolte în mod pozitiv. Este o mândrie să fii martor la evoluția lor! De ce am ales sa fac voluntariat? Fiind pasionata de munca mea și de ajutarea celorlalți, voluntariatul în acest domeniu îmi oferă oportunitatea de a-mi folosi abilitățile pentru a face o diferență în viețile celor în nevoie. Este minunat să vezi cum prin munca ta poți aduce bucurie și îmbunătățiri în viața altora!

Romina Gafton - Terapeut Autism

Profesor de psihopedagogie specială Am descoperit că implicarea ca voluntar în activitațile de terapie pentru copiii cu TSA îmi oferă un sentiment de realizare foarte specific, ce nu poate fi descris, ci doar trăit.

Dr. Raluca Albu

Medic pediatru pentru că îmi plac tare mult copiii si mi-am dorit să îi ajut la greu. Voluntar, pentru că vreau sa fac bine fara a cere nimic în schimb.

Croitoru Livia - asistent medical

Voluntar sunt în primul rând pentru că iubesc copii, pentru că atunci când suferă primul gând este cum pot să îi ajut, pentru că îmi place să dăruiesc copiilor, oamenilor în general. Și ce e mai frumos decât să dăruiești timp, timpul tău și să poți, în felul ăsta, să ajuți.

Murgeanu Alina - prof. Limba română

„Fiecare om este vinovat de tot binele pe care nu l-a făcut” VoltaireIndiferent cât de mic este binele tău, fă-o! Niciun job de voluntariat nu este nesemnificativ.De cele mai multe ori acele lucruri pe care le considerați neimportante ar putea fi de fapt chiar lucrul care ar putea salva lumea de un uriaș dezastru.

Holban Mădălina - prof. Matematică

Când te implici într-o acțiune care face lumea din jur puțin mai bună, te învăluie un sentiment de realizare foarte specific. Voluntariatul mi-a oferit ocazia să fac ceea ce mă pasionează, să fiu înconjurată de elevi și să-i ajut să evolueze.

Rodica Balosu - prof. Biologie

Pentru mine voluntariatul reprezintă o modalitate de a-mi desăvârși existența.

Cezarina Trandafir - prof. Matematică

Pentru a spune ce înseamnă pentru mine a fi voluntar voi apela la cuvintele unui artist și ale unei scriitoare,cuvinte ce definesc fidel misiunea unui voluntar:„Sensul vieții este să-ți găsești DARUL.Scopul vieții este să-l DĂRUIEȘTI.” (Pablo Picasso)„După verbul a iubi,a ajuta este cel mai frumos verb din lume.” (Bertha von Suttner)

Loredana Nica - Coordonator Atelier de creație

Pentru mine, voluntariatul înseamnă schimbare! Schimbarea a început cu mine şi a continuat cu această experienţă unică plină de provocări, entuziasm şi un sentiment inegalabil de împlinire.