0,00 lei
0
0
Subtotal: 0,00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.

Soare și căldură din inimile Școlii „Adrian Păunescu”

Anual, un anume Târg de Paște se realizează prin efortul și devotamentul Școlii Adrian Păunescu din inițiativa neuitatului său director, dl. Ionuț Burlan. Gestul său este reiterat constant de către urmașii săi, aceia cărora cuvintele mentorului le-au rămas în suflet: ”O dată pe an primești, iar încă o dată pe an dăruiești”.
Suntem profund impresionați 👏 de implicarea voastră în strângerea de fonduri pentru realizarea ,,CENTRULUI TERAPEUTIC PENTRU AUTISM, SF. STELIAN!” 🙏 Este un act de generozitate și solidaritate care ne inspiră pe toți să dăruim și să ne implicăm în sprijinirea celor care au nevoie de ajutorul nostru.
Fiecare contribuție, fie că a fost mică sau mare, a avut un impact semnificativ și va face posibilă crearea unui loc de speranță și îngrijire pentru copiii și adulții cu autism. Astăzi, prin gestul vostru altruist, ați adus lumină și speranță în viețile multora, și pentru aceasta suntem profund recunoscători!❤
Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment special, de la organizatori și voluntari până la cei care au contribuit cu bani. Fiecare efort și fiecare zâmbet aduc cu sine o rază de speranță și ne amintește că, împreună, putem face minuni.
Să nu uităm niciodată puterea pe care o avem atunci când lucrăm împreună în scopul unui bine comun. Astăzi, prin unitatea noastră, am demonstrat că suntem capabili să aducem schimbări pozitive în lumea noastră.
Cu recunoștință și căldură,
Asociația Sf. Stelian, Ocrotitorul Copiilor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest